MATERIALER, DER HAR BETYDNING
Vi afsætter mange ressourcer til at understøtte en cirkulær brug af materialer.

Hold øje med FSC®-certificerede produkter på tværs af vores hjemmeside, eller download vores FSC®-oversigt. Se anotherchair 'Test og certificeringer'

FSC® er en international organisation dedikeret til at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. FSC®-certificerede produkter er fremstillet af ansvarligt indkøbt træ. EU-miljømærket er et miljømærke, der tildeles produkter, der opfylder høje miljøstandarder gennem deres livscyklus. Se alle vores EU Ecolabel certificerede produkter her.

BYGGET TIL AT HOLDE
Siden 2010 har anotherchair arbejdet i samarbejde med designere med ambitionen om at skabe kvalitetsmøbler og -tilbehør med fokus på tidløs appel og en 'bygget til at holde'-mentalitet. Ved at forene tradition med innovation spænder anotherchair kollektion fra moderne mesterværker til genudgivne danske klassikere, som vi er begejstrede for at bringe ind i nutidige hjem og rum.

Bæredygtighed er en del af vores hverdag; det informerer vores beslutningstagning, vores processer, vores design og vores arbejdsmoral. Det er noget, vi tager alvorligt, og vi forstår, at vi har et ansvar for at begrænse påvirkningen af ​​vores design og en pligt til at arbejde hen imod en mere bæredygtig fremtid. Vi er mere bevidste end nogensinde om, hvilken indflydelse vores industri har på lokale og globale samfund, og vi indrømmer frit, at vi aldrig vil være perfekte. Men vi stræber efter at reducere vores økologiske fodaftryk endnu mere, og vi er forpligtet til at skabe bæredygtige og etisk fremskaffede, langtidsholdbare designelementer, der vil bringe glæde i mange år fremover.

VORES REJSE TIL BÆREDYGTIGHED
Hos anotherchair bliver hele designprocessen gransket fra start til slut – Hvordan kan vi forbedre materialerne her? Hvor kommer dette træ fra? Hvilke kemikalier er blevet brugt på dette stof? Hvordan vil dette produkt blive pakket? Vi er opmærksomme hvert trin på vejen, og vi forsker, eksperimenterer og tester konstant nye måder at indkøbe, producere og fremstille de designs, du ser i dag. For os er det vigtigt at vide, hvor vores materialer kommer fra, og hvordan de er blevet behandlet. Og vi vil gerne være åbne omkring det.

Vores kollektion gør brug af et væld af naturlige og menneskeskabte materialer, lige fra træ, metaller og plastik, til huder og fjer, til tekstiler og skum. Det er meget at tænke på – men for os er det altafgørende at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder for, hvem vi er som virksomhed. Vi arbejder med naturlige materialer såsom valnød, som kommer i en række stærke og rige nuancer og nemt kan formes til kunstfærdige former og poleres til en glat finish; samt marmor og travertin, både meget modstandsdygtige og holdbare; mens organiske materialer hentes til vores hjemmeobjekter, hvilket sikrer lang levetid.

Vi er ikke din banebrydende designvirksomhed til engangsbrug – vores kollektion er designet til at blive videregivet gennem generationer, til at udholde tidens påvirkning, med fokus på kvalitet frem for kvantitet. 'Bygget til at holde' er ikke bare noget, vi syntes lød godt, det er mantraet, der informerer vores beslutninger fra start til slut. Det er vigtigt at være vidende om, hvor vores materialer kommer fra, og vi sørger for at holde os ajour med de seneste resultater og detaljer.

PROCESSEN
Vores rejse mod bæredygtigt design er en løbende proces, og ved at arbejde med ligesindede designere og kunstnere vil vi gøre vores yderste for at sikre, at vores processer bliver ved med at udvikle sig mod at minimere miljøpåvirkningen af ​​vores kollektion.