Payment information

www.anotherchair.com er ejet og styret af anotherchair

 

Når du handler hos anotherchair.com, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området - dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Betalingsmetode

anotherchair ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

​På vores danske webshop er alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Henholdsvis er valutaen SEK på vores svenske webshop og EUR på vores tyske webshop osv.

 Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betaling Metode

​Du kan betale online med følgende:

​- VISA-Dankort

- VISA

- VISA Electron

- Mastercard

Betalings Information

Diverse betalingsinformation

​Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer).

Du vælger betalingsmetode når du afgiver din bestilling.

Alle priser er inkl. Moms.

Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lign. indgåes på dansk.

 Udsalg og kampagner

​Der kan kun benyttes een kampagnekode pr ordre.

Det er ikke muligt at kombinere flere kampagnekoder og dermed opnå yderligere nedsættelser.

​Hvis du har lavet en bestilling, og varerne sættes ned i pris indenfor 72 timer, så refunderer vi differencen.

De 72 timer regnes fra du har gennemført ordren og til tilbuddet starter. I dette tilfælde skal du blot henvende dig til vores kundeservice.

Sikkerhed ved betaling

Sikkerhed ved betaling

​En netbutik har ingen adgang til dit oplyste kortnummer ved betaling, og har kun mulighed for at hæve det beløb du har angivet – eller mindre – kun een gang, og der er ingen mulighed for at hæve beløbet.

Dit indtastede kortnr. bliver ikke gemt nogen steder efter transaktion.

​Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra NETS/PBS, for at man som netbutik kan blive godkendt og få lov til at modtage kortbetaling over internettet